logo Groene Kruis

Gezondheid, vitaliteit en kwaliteit van leven. De bewustwording van de signalen van het lichaam hebben me van jongs af aan ontzettend geïnteresseerd.

Kwaliteit

Vooral de kwaliteit van het leven wordt steeds belangrijker; bij alle fases die in het leven ons passeren. Het baby/kind zijn, jong volwassenen worden, bewust ouder zijn. Zelf heb al Sarah mogen passeren en wil ook heel graag van de volgende fases genieten. En merk mede hierdoor nog meer, naast het mooie werk als therapeut en door mijn eigen omgeving, hoe bewuster we moeten zijn op onze gezondheid. En hoe belangrijk de vitaliteit van ons lichaam is. Deze te voeden en te onderhouden.

Bewustwording

Voetreflexmassage is een methode om een bijdrage te kunnen leveren aan deze bewustwording. De massage ondersteunt je in het algemene welbevinden. Voor zowel de jongeren als de ouderen. Door deze zienswijze en meer bekendheid te krijgen voor het mooie vak, kunnen de leden van het Groene Kruis nu ook gebruik maken van mijn diensten. Hier draag ik graag een steentje in bij.

Gezond en fit

presentatie Netwerk Female

Via de button Gezond en Fit, komen de leden door een aanvraag te doen, in contact met mijn therapie. Na iedere 5e behandeling ontvangt de cliënt een korting en een presentje. Je ontvangt als lid van het Groene Kruis een korting van 5 euro op deze behandeling. En een heerlijke voeten crème, als presentje om na de massage de voeten extra te verwennen.

Ben heel blij met deze samenwerking. Een hele mooie samenwerking tussen een reguliere zorgorganisatie (www.groenekruisleden.nl ) en een complementaire therapeut ( www.paulinecoolen.nl ). Een erkenning voor mijn professionaliteit, vakbekwaamheid als therapeut. Mijn bijdrage daarin te kunnen leveren, te samen met mijn collega’s voetreflextherapeuten.

Mocht U vragen hebben en of interesse hebben , kunt u gerust contact met me opnemen. Telefonisch of per mail via de praktijk, Kerkstraat 66A te Weert: 04950-450175 of 06-36569197 of paulinecoolen@ziggo.nl of praktijkerikcoolen@planet.nl.

Tot binnenkort!

Geef een reactie