Erik en Pauline Coolen

Praktijk voor lichaamsgerichte- en voetreflextherapie

 

                                                                                                                                                   

Als moeder van 2 kinderen, gehuwd, manager van mijn gezin en mijn jarenlange ervaring in de exclusieve schoenenbranche, ben ik door mijn persoonlijke groei en ontwikkelproces, via verschillende wegen in 2009 in aanraking gekomen met de Traditionele Geneeskunde (TCM).

   

Opleiding

Met enthousiasme heb ik de opleiding succesvol afgesloten in 2012 en vervolgens de Medische Basis Kennis in 2014. Beide bij Total Health.

Sinds 2015 ben ik aangeloten bij de beroepsvereninging het Fagt. Naast mijn specialisaties vanuit de opleiding in gewichtsbeheersing, veel voorkomende ziektebeelden, succesvol coachen, heb ik dit meer kunnen uitwerken. In de nascholing van o.a. Ontzuren en ontslakken, Triggerpoint A en B en Zwangerschapsreflexologie. Vooral het laatste heeft me mooie nieuwe inzichten gegeven. Met resultaten van blije cliënten met later een nieuw leven inzich. Tevens ze verder mogen begeleiden in deze bijzondere periode en als jonge ouder.

Begeleiden

Met mijn professionaliteit, directheid en vanuit mijn hart wil ik je graag begeleiden op weg naar een betere gezondheid en meer bewustzijn. Ik nodig je dan ook uit om een behandeling te ervaren.