Erik en Pauline Coolen

Praktijk voor lichaamsgerichte- en voetreflextherapie

 

Binnen de individuele sessies wordt het Inner Child ( innerlijk kind) werk veelvuldig gebruikt. Dit altijd als een integraal onderdeel van de totale begeleiding.

In het werken met het innerlijke kind ligt de focus op het weer in contact komen met het innerlijk kind en het helen van blokkades en stagnaties, die het kind ooit heeft opgelopen. Het zichzelf weer tot in de kern volledig kunnen accepteren en vertrouwen. Je open durven stellen om liefde te ontvangen, tot je te nemen. Juist dat wat het kind vroeger mogelijk op bepaalde momenten of periodes niet of niet voldoende heeft gekregen.

"het is nooit te laat
voor een gelukkige jeugd"

"lief kind, er is niets aan jou verkeerd,
er is ook nooit iets
aan jou verkeerd geweest"

Door deze voeding, die ook thuis verder onderhouden dient te worden, wordt de macht van de blokkade van het innerlijk kind, voor de volwassene voelbaar minder. Het innerlijk kind wordt gezien, gehoord en erkent, kan hierdoor helen en geeft voor de volwassene vaak meer vrijheden en meer kwaliteit van leven.

Is je interesse gewekt of wil je meer informatie aangaande een individuele sessie;

Tel.: 0495 - 450 175 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.