Verdrietige gevoelens

Verdriet, verdrietig zijn, verdriet hebben. Gevoelens die we als individu zeker eens hebben. Gevoelens die er zijn, voor ieder mens op zijn manier. Zomaar ineens, het is er. Die wat met je doen.

Het hoofd

Gevoelens die de dagelijkse gang van zaken bepalen, die bepalen hoe je de dag doorkomt. Doordat ze je verstompen. Gevoelens die je een neergeslagen gevoel geven. Waardoor er geen ruimte is voor vrolijkheid, de zon die schijnt, niet bij je binnenkomt. Gevoelens waardoor je je terugtrekt in je eigen veilige holletje, die zeggen dat de gordijnen nu nog even niet open gaan. Omdat ze aangeven dat je warmte nodig hebt van een dikke trui om je heen, je een warme kop thee nodig hebt. Uitingen van gevoelens die je raken; je uitdrukking van je ogen en je gezicht bepalen, je haren niet doen glanzen en of langs je hoofd hangen. Het lichaam kan vocht vasthouden, gevoelens waardoor het lichaamsgewicht toeneemt ondanks het weinige dat je eet. Kortom, gevoelens die je als mens ervaart en er mogen zijn!

Het lichaam

Gevoelens die tot uitdrukking komen in je lichaam. Ze komen tot uiting als een pijnlijke- , tintelende gevoel of kunnen week en ofhard aanvoelen. De weerspiegeling onder je voeten.

De laatste 2 maanden van het jaar zijn aangebroken. De bladeren zijn veranderd van kleur en bijna allemaal van de takken gevallen. Ze maken ruimte voor mooie taferelen om ons heen, op straat en in de bossen. De klok geeft nu wintertijd aan, die plaatst maakt voor het eerder invallen van de duisternis en de stilte op straat. Tevens zijn het de maanden van het jaar die in het teken staan van de feestdagen. De dagen gevuld door de warmte en gezelligheid met onze geliefden en of vrienden om ons heen. De media doet zijn uiterste best, het virus bepaalt even anders.

Massage

Gevoelens, die jij en ik samen kunnen verlichten. Een voetreflexmassage kan daar zeker aan bijdragen. Het versterken van je weerstand en je immuniteit; een dingetje waar de overheid meerder malen in zijn berichtgeving op terugkomt.

Zijn er vragen en of zou je graag een afspraak willen maken, neem gerust contact met ons op. Door de richtlijnen van het RIVM graag telefonisch via 0495-450175 of 06-36569197. Of per mail aan praktijkerikcoolen@planet.nl of aan paulinecoolen@ziggo.nl. Tot gauw!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *