Hooikoorts en thuis werken

Het is al weer een jaar geleden dat ik een fotoreportage heb gehad. Het hoorde bij een advertentie die ik plaatste in een regionaal magazine. Een bijlage over gezondheid. Het blad wordt huis-aan-huis bezorgd in Weert en directe omgeving. Tevens lag het magazine ook bij verschillende winkels en andere locaties om gratis mee te nemen.

Begeleidende tekst

Bij de advertentie hoorde een begeleidende tekst, “Wat is Voetreflextherapie en bij welke problemen is het toepasbaar”. Onder je voeten weerspiegeld het hele lichaam. En door de betreffende zones te masseren wordt het lichaam geactiveerd en wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Tevens is het toepasbaar bij verscheidende verschillende klachten. Een aantal mensen hebben daardoor gereageerd, omdat ze niet op de hoogte zijn van de ondersteuning bij luchtwegproblemen zoals hooikoorts. Zoals nu ook met mooie weer, het voorjaar is al vroeg in de zin van het leven aanwezig. De bloesem van de bomen staan overal om je heen te pronken. In de lucht zie je veel pluisjes rond dwarrelen en er heerst al vroeg droogte van de grond. De reacties hierop kunnen o.a. zijn: niezen, hoesten, oogklachten en of benauwdheid. Je dagelijks functioneren wordt erdoor verstoord. Het weerhoud je dan ook om van de buitenlucht te kunnen genieten. Terwijl Vit. D uit de zon zo belangrijk is voor onze weerstand en je vitaliteit.

Het ondersteunen thuis

Het ondersteunen via een massage gaat nu volgens de richtlijnen van de overheid en het R.I.V.M. even niet. Wel kan jezelf thuis je eigen voeten hiervoor masseren. Het kan met behulp van een stuiterbal, ter grootte van een golfbal. Door deze onder je voeten te leggen en al rollend en draaiend onder de voorvoet te laten rollen. Dit kan je staande en of zittend doen. Heel plezierig tijdens het vele thuis werken. Het geeft de voet verlichting die het nodig heeft en het werkt ook nog ontspannend.

Heb je vragen en of wil je online contact met me hebben, stel ze me gerust per mail of 06-36569197.

Een hele goede gezondheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *